Cream untuk baby Eczema

Cream apa ya yg ssuai untuk baby eczema dan kulit kering? Dh try ezerra, pureen tp mcm x ngam je dgn baby..so far cream yg klinik bg je okay..tp bila cream habis, dia jadi balik eczema tu#seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

klinik swasta biasa akan bagi cream yg ada steroid. cepat baik tapi akan naik balik lepas tu. better gi klinik pakar kulit/kanak². anak saya ada mild eczema, pakai bodywash ngan lotion cetaphil je alhamdulillah baik kulit² dia semua.

Pakai allano amway. Ank ai pun segala yg mahal ke murah, last2 lotion allano sesuai. Teruskan pakai. Konsisten lepas mandi pakai. N Jgn pakai lotion or any bedak.