Pil perancang oralcon

Contoh sudah hbes makan pil oralcon 21hari Tgh tggu period turun tapi blom period dalam masa tu kan xmakan pil boleh Ka bersama suami

7 Các câu trả lời

I tak sure tapi. Kalau tak silap, if ambil pil perancang, kalau skip high chances to get pregnant tu ada. Kalau you plan to have another baby, you can have unprotected sex

1y trước

baik terima kasih

Boleh je saya mkn pil tu jgk. Tanya nurse kata boleh sbb pil tu dah turunkan hormon subur kita

1y trước

baik terima kasih,dh trun period tp sikit ja

boleh ja. klu x period bln ni , bln depan cnfm period jg.😀 no worries momm✌🏼

1y trước

baik terima kasih,hari keempat DH period cuma sikit ja

boleh.. tp buat double triple protection.. sbb masih tinggi risiko lekat..

1y trước

baik terima kasih

Double triple protection sis.

1y trước

baik terima kasih

boleh sis ...

1y trước

baik terima kasih

boleh

1y trước

baik terima kasih