Bila boleh start pergi check kat klinik ? Baru dapat tahu pregnant 4 minggu .

5 Các câu trả lời

pergi je yang swasta and check . macam saya la . harini check upt , esok lusa pergi klinik tak nampak apa lagi tapi doc cakap ni rahim memgembang pregnant then doc akan set date pula bila next checkup nak tengok kantung . moga dipermudahkan ❤️

sy dlu 4-5 weeks jgk buka buku pink. nurse ckp awal xpe. mudah nk monitor apa2 keadaan ibu and bby dri awal. sy dlu pernah bnyk kali gugur utk dpt ank pertama. so nurse memg pesan dri dlu. kalau dpt tau pregnant terus gi kk buka buku.

ms sy tu ari p kk buka buku 6weeks ms tu npk kntung ja.. tgk dr kk area sis la bila ble buka buku pink tu.. dlm 8mgu da npk janin n heartbeat .

klu KK atau KD 8minggu baru pergi check + buat buka merah.Sblm 8 weeks sy pergi clinic swasta..

3y trước

tq yank....amin smoga kita smua d prmudahkn...😘

Kalau kk biasa nya dye akan set tarikh 3 bulan ke atas

3y trước

Ohh yeke . So perlu ke pergi klinik dulu untuk cek apa apa ?