nak tanya due 14/11 tapi bila kira2 balik eh mcm hujung bulan 10 je🤣ada tak sama mcm kita .

confused 🤔

nak tanya due 14/11 tapi bila kira2 balik eh mcm hujung bulan 10 je🤣ada tak sama mcm kita .GIF
20 Các câu trả lời

Saya due 9/11 tapi rasa macam keluar pertengahan 10 je 😅🤭 sebab firasat saya dan suami kata macam tu🤣

sy due 28/11 tp kene bersalin awal bulan 11 sbb ada gdm.. tp rasa mcm akhir buln 10'jek ni baby keluar..

yer betul..Due doktor bagi 11/11 sekarang dah nak masuk 33 minggu target hujung bln 10 bersalin😂😂

sy due date 13/11 😆 rsa2 mcm nk beranak awal jak ni😂

2y trước

mcm seram sejuk jgk nk brnak ni.. first mom kn😂😂.. uishh tinggal bpe minggu lg,😆

Due date sya 24/11..hope tak d srh bersalin awl ja.. Sebb da GDM

2y trước

Betul tu.. Tp tak boleh bsalin limpas due sis

sma 😂 sy due 9/11 tp rsa mcm bby akan kluar before due pulak

2y trước

kann rasa dia kluar before

1/11 hmm cpt.la keluar tk sbar HAHHAHAHAHAHA

sama la kita sis,10.11 tu cukup 40mgu dh sy ni

2y trước

Sis last piyed brp hb? Saya 15/1 tu pasal doc bagi tarikh due 14/11. Tp ikutkan 22/10.

hihi .. mcm sy ..sy due 8/11

hai mommy due kita sma😂 14/11

2y trước

Aamiin 🥰💖