Alahan..

Cmni Rsenye Ble Ibu Mngandung Si Suami Kne Jgk.. Pening Ngntok Sakit Kpala..

7 Các câu trả lời

Rezeki awk dpt rasa alahan skali, sy lak mak yg kena alahan, sama masa adik pregnant mak gak yg alahan 😅...husband xkena alahan cuma masa awl2 dia yg demam x kebah2...tgk2 sy pregnant...

5y trước

Wah... Pelik betul er... Lain dri yg lain... Hahahhaa..

Bertabahlah.. Suami saya pun kena jugak.. Saya hairan kenapa tetiba dia muntah, cirut dan cepat mengantuk.. Rupa2 nyaa sudah sebulan saya preggy bru dia dapat alahan tu😅

5y trước

Haha.. Yeke.. Xpe, sy xksah pn.klau kne dkt isteri, ksian plak kt die.. Baik kte yg tnggung..

Bertabah la... Bertuah dpt rasa alahan. Lepas ni kena hargai isteri lbh lg la. 😊

5y trước

Hahhaa.. Mesti la.. Lpas ni nk tmbah lg baby... Hihihi..

Sama mcm suami sy😆

5y trước

Hahhaa.. Yeke.. Siksa tau kne..pning xhilang..

🤣🤣🤣

5y trước

Suka er... Haha.. Skg dh xde dh.. Hihi..

🤣🤣🤣

5y trước

Suka ye... Hihihi..

😅😅