hi nk tnya ade tak baby 5bulan tak berak smpai 4 ari?? boleh bgtau cmne cara nk bgi baby berak ??

cmne cara bgi baby berak

2 Các câu trả lời

Klau baby bf x berak 14 hari limit tapi pastikan perut dia x keras, kalau bby yg fm saya x pasti , urut kayuh basikal dengan ilu tu sgt membantu pastu urut bawah pusat dgn tapak kaki 😊

1y trước

Bby saya pun sama bf jgk sis jgn risau normal ja 😊

awak try urut iloveyou, kayuh basikal kt anak. tapi kalau anak okay, tak kembung perut, kerap kentut etc , takpa je. tambah kalau fully bf . 2week pun ada tak berak.

1y trước

haha yea ke hope la berak tkt plk kite dye x berak2😅