Kenape test cassette sume positif... Tp check kat clear blue not pregnant.. Risau

Clear blue test

Kenape test cassette sume positif... Tp check kat clear blue not pregnant.. Risau
9 Các câu trả lời

Saya kes mcm awak, sya strip naik double terang, bila guna clear blue not prgnant, mgkin cara saya salah atau masa tu clear blue tu rosak. Malas la saya nk beli cb ni lagi, sbb dah la harga dia boleh tahan jugak, silap guna sikit, melayang duikk. 😅Tapi mmg prgnant, sya ke klinik tngk kantung ada dah😊. Kalau sis dalam 5/6 weeks boleh je ke klinik utk scan tngk kntung dalam rahim takk

Jika sy tgok test sis punya dh terang sngt, Sama mcm kes sy, 2kali buat clear blue results not pregnant ada kemungkinn terlalu awal tp buat strip naik dua line terang.. Tp sy ambil keputusan refer klinik swsta utk scan alhamdulillah dh ada kantung n jtung bby.. Masa buat scan dh 7week.. Ta semua org hormon ny sama tmbhan pula klu scan utk tahu edd ngn tarikh last period akn berbeza..

2y trước

Terima kasih

Mungkin rosak cuba bukak alat clear blue tu tngok strip dalam dia double ke tak.sbb sy penah tngok kt YouTube ada ibu ni check pkai strip naik double,bila guna CB ni not pregnant pstu dia cuba bukak alat tu tengok2 strip tu double line..

Rare case sy strip semua very2 faint line tp cb digital ni naik pregnant 1-2 Tapi mgkin lah sbb ada case sy dgr mcmni yg pregnant kluar not pregnant yg tak pregnant naik pregnant

mungkin rosak. try bukak clearblue digital tu. tgk strip dia double line tak? kalau double line confirm pregnant dah 😊

mungkin rosak sis..better terus g scan dkt klinik swasta,harga sama je 50 cmtu kan..

mungkin clear blue sis rosak. sbb sy tgk double line pekat. comfirm pregnant

cb ni sensitif sis , klau slah cek pun akan jdi not pregnant ...

better gi cek klinik je sis