38w 6d

Cirit birit since last night. Perut memulas, rasa nak demam dan perut mengeras. Dah pergi hospital tapi bukaan takde lagi. Ada sesiapa x pernah rasa mcm ni. Is it symptom2 of labor?

2 Các câu trả lời

bukan symptoms of labor. tapi dah hujung hujung nak dekat due ni memang senang nak buang air besar sebab bahagian usus and bawah bawah tu semua dah lembut sebagai persediaan nak keluarkan baby. tapi kalau cirit birit lama lama ni bahaya jugak. maybe puan kena jumpa doktor tanya kenapa

Saya akan ke hospital bill air ketuban pecah atau turun darah