Checkup monthly

checkup dekat swasta before this , then now boleh ke nak check dekat KK sekali ? maaflah saya firstborn

3 Các câu trả lời

sis da buka buku pink ka dekat swasta? klu sya sblm ni smntra sblm d pnggil utk buka buku d kkia sya bcheck dekat swasta dlu...then bila kkia da call bgi appointment utk buka buku bru sya stay bklinik d kkia ...

boleh kalau dh ada buka buku pink dkt swasta bwk skali ms pergi kk tuk dptkn appointment baru. mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

kalau dah call x angkat boleh je kot terus pergi tanya. mungkin dia akan bagi appointment lain nanti.

Cuba call kk yg terdekat tanya. Tp mostly kk bnyk kena appoiment