Check upt awal

Check upt 5hri sebelom period boleh ke? Perut rasa krem dh seminggu tpi breast tkskit. Pregnancy lepas breast sakit #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Boleh. Pastikan awak guna UPT yang ada high level of sensitivity. Boleh tengok pada packaging mentioned seawal berapa hari boleh check.

1y trước

trimaksih. tksedap bdn nk bt kja berat risau sbb bru gugur bulan 5 hritu

Saya prnah dpt upt positive faint line 7 hari sblum period.

1y trước

Biasa strip pun nmpak line samar dah. Dngan clearblue yg 6 days early and also first response test