36w badan xselesa hbs

Celah kangkang sakit habis dh 😅 ada y sama x? Agak smua dh sakit ni,bila besalin agaknya 😅 Due 20.2.24 #ingintahu #bantusharing

17 Các câu trả lời

saya sakit, dah urut betis terus ok. awak urut betis, kelengkang sakit sgt nt kaki cpt gigil waktu tgh nk teran

sye 21.2..tpi dh ade date utk czer 7.2🥺mohon doa kn ye..smge urusan kite smua dpermudahkn..

8mo trước

due kita sma.. 21/2,skrg sya mnglmi perut mngeras dn bby krg aktiv,nak kna kacau perut dlu bru ada gerakkan..

sye due 28-2 tp dokter kata kena bersalin awal 21-2 x tau apa punca nya

8mo trước

kita sama due la sis..semoga d permudahkan urusan sis bersalin nanti ya..

sma lh.😅due 21.2..skrg jlan pun mcm penguin sdah😂

Same due date, tula tertunggu2 bila nak bersalin.

8mo trước

Sakit celah kangkang tu wajib bila baring. Nak bangun tu lagi laa.. huhuhuhuu.. so far bila slow jog ok pulak 😂 tak sakit2

saya, due 22hb feb, rasa xlarat bawa perut dah

8mo trước

kn awak ... letih dh rsa

mg dpmudahkan segalanya aamiin