Hii momy,ada tak yg masalh mcm sy..due 16/6.skg da 37w..stress pk nk bslin kangkang xindah..malu rs

Celah kangkang dan ketiak menggelap

8 Các câu trả lời

Kite same tarikh due ..sy pown bru td cbe2 ckur sendri sblm ni suami yg buat kn ..td mase ckur bru nmpk keindahan alam hahaha klka tgk kmaluan smdri gelap btul ..lps mndy sy trus ws suami tnye slme sy mtk tlg ni dy ad rse ap2 x 😂😂dy ckp xde ap yg nk digeli kan tula prgorbanan isteri kite plk balik yg segan kali ni mngdung ank ketiga btul2 nmpk beza yg prtme dan kdue hormon mnjd2 plk ..btway sy skrg rse nk trberanak dh sbb prut trlmpau padat dan bby pown dh mula bgi contractions palsu dan mngerassss doakm sy

1mo trước

due bila...sypon kerap ngeras da on/off....due sy 16hb..

semua hitam wakk.. jarang yg putih kecuali cina😆.. jgn lah malu benda tu dah biasa bagi nurse and doc soo awk relek² je bkn awk sorang je tauuu ramai lagi🤭🤣🤣

1mo trước

bkn mslh xkonsisten..da mkn vit bgai..skrub..tp mcm mkin gelap..perubahan hormon kot kn..Sbb dl2 ngdung xdplakk mcmni ...

normal tu sis memang bila preggy semua orang pun akan makin gelap kawasan2 tu. doktor nirse tak heran pun dah biasa. lagipun kita jumpa diorang sekali je pastu takde dah.

normal. saya makin bertambah anak makin gelap. huhu. rasanya lepas ni nak kena trun kan berat. sebab saya obese. kadang obese ni pun menyebabkan area berlipat tu jadi gelap

1mo trước

itulah pengorbanan kita wanita. Alhamdulillah

betul tu kalini prgnant leher,ketiak dgn kelengkang jd gelap gila mngkin sbb pembawakan budak.. rasa malu nyaaa nk brsalin nnti 😭

Yg pnting bulus2 tu cukur kemas…gelap ke apa xkisah, dh sakit xdenya nk malu2 terkepit2…mse tu fikir nk kuarkn bby cpt2

1mo trước

tu mmg xpnh bia...sbb perut kalini besau btul...smpi xsmpi dahh nk tgok..struggle laa nk bersihkn.sbb sy xpnh mnta tlg asben pon dek malu sgt buruk btul bawah tu...

Gelap ke putih tak ada masalah la. Jangan makan petai atau apa apa yg berbau hujung hujung ni.

1mo trước

Nsb baik sy mmg xmkn petai n jering ke sewaktu dgn nya..cuma sy suke mnum kopi je..tupon sy dah stop sbb kalau minum air kencing bau kopi je...

sama je...semua akan gelap kawasan situ...xda yg putih bersih

1mo trước

hhahaah...kurglaa down sikitt..hahaaha