Anak batuk kahak

Cara nak keluarkan kahak , dah buat tepuk percussions, sapu minyak cengkih, sapu minyak youbaby, wapkan garlic letak dalam air panas still batuk lagi.

1 Trả lời

cara sy mandikan dgn air suam..sapu minyak roll youbaby or minyak wagas oil cengkih tu pd dada.. belakang..sy tepuk2 pastu sy nyusukan bb..lepas siap nyusu sy tepuk or gosok blakang balik n bb muntahkan kahak tongkol2 dgn skali susu.alhamdulillah ank sy 2 Kali ada kahak n cara sy wt camtu sampai skarang nk masuk 7 bln bb xde kahak or batuk.kadang bb ni ssh nk baik batuk sbb kahak still ada.n kahak ni jgk ambik masa nk tanggal n d keluarkan.kena kerapkan bt cara td.. insyaAllah