mengantuk di tempat kerja

cara nak hilangkan mengantuk kat tempat kerja..lately ni asik mengantuk je

7 Các câu trả lời

jangan kata yang kerja saya surirumah pun mengantuk. mungkin malam kerap bangun kencing jadi tidur terganggu. siang mata mudah ja layu 😅. biasa tidur kejap sebab saya kalau tahan mata sakit kepala pula. bagi yang bekerja mungkin boleh spray air kat muka atau basuh muka atau bangun berjalan sekali sekala untuk hilangkan mengantuk tu. time rehat ambil masa sikit untuk lelap 10-15 minit. saya pun dok rumah kadang buat gitu ja.

Sama dgn saya 😂..lps mkn tengahari tu smapi tunggu pukul 5 mengantuk gila2 haha..myb sbb mlm xcukup tidur asyik buang air kecil n hormon pregnant..cara sy, sy tidur awal je..dlm pukul 9 10 mlm tu sy dh tidur 😊

Saya pun mengantuk..selepas tengah hari..saya tidur² ayam tapun ambil air sembahyang..basuh muka..minum air masak bebanyak..sedangkan malam tidur ja awal pukul 10

normal. ambil nap (tidur skjp) dlm 10-15 minit 2-3x masa kerja. sy selalunya nap masa rehat. n jgn tlalu mkn carbo. mmg cpt mngantuk.

Jangan duduk je. Kena bangun gerak2, jalan2 sikit or stretching.

trimester pertama adalah cabaran perlu rehat lebih

tengok youtube or kdrama