Naikkan bb

Cara naikkan berat badan mcm mne ehh Sy pregnant 24 mnggu tpi badan still comel je ..hehe Ni la gmbar nyee Bole suggest tk mommy mommy ..mcm mana cara naikkan berat badan untuk ibu hamil .. Untuk info saya ni jniss makannn je tpi tu la badan tk naik naik ..anak first

Naikkan bb
23 Các câu trả lời

Sy 28weeks pun masi kecik ramai orgg kata k3cik.. Lantakla.. Tapi herannya berat bdn sy naik mndadak 2minggu naik 3kg..smpai jumpa doktor pakar nutrisi utk diet... Hmm