Positif GBS

Cara hilangkan gbs ketika kandungan usia 27 minggu selain makan antibiotik#pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy start tahu gbs+ time 18w skrg dh nk msok 29w kpthan hjau tu msih ada hri²...2 kli dh guna ubt insert dan mkn antibiotik mmg xjln lgsg😅😅...doc ckp mmg xkn hlg smpai bslin...nnti nk bslin kita akn on antibiotik dulu tkut bby klua nnti kna jgkitan dr kmaluan kita kcuali klau czer...

2y trước

dkt dpn bku pink mmg doc tlis bsr² gbs+ sng nnti nk bslin dorg trus on antibiotik jaa...

tak boleh hilangkan, tapi boleh dikurangkan dengan mengurangkan makanan yg manis. lap selepas cuci kemaluan.

gbs xkn hilng smpailh klu nk mngndung seterusnye

2y trước

mmng xkn hilng.. cme kne pastikan...setiap kli keputihan teruk atau ringn mmng kne ckp ngn nurse dn doc setiap kli checkup wlpn dorg xtnye.. sye ank kedua dgn gbs.. yg pertama ggur..skng yg ketiga 25w6d dgb gbs.. beza ank kedua xde keputihan..cme kerap sakit perut bwah.. bila swab..+ve gbs . yg ketiga ni ...keputihan+jngkitan kulat.. +ve kulat plus ngn gbs