susu badan kurang

Cara banyakkan susu badan ... Awal2 bnyk smpai melimpah smua tapi lps baby dah 3 bulan ni rasa mcm susu sikit sgt2 dpt dlm stgh oz je ... Knpa ye ... Blh bgi cadangan tak untuk naikkan susu badan balik ... Dah try mkn ubat , mkn makanan yg naikkan susu badan smua ..

9 Các câu trả lời

maaf nak tanya.. susu badan ni kena ada banyak sblm bersalin atau lps baby keluar?

2mo trước

tak perlu banyak, yg penting cukup untuk baby. and jawapannya lepas bersalin. sebab lepas bersalin baru hormon2 untuk keluarkan susu akan banyak terhasil.