Susu kambing brand mana yang bagus?

Calla milk bnyak sgt lalu lalang kat ig, okay ke brand ni? Siapa pernah try? Boleh share feedback tak? Maceh semua #firstbaby

11 Các câu trả lời

Saya minum efferty. Keluaran oleh dr sendiri. Dan saya yakin dgn susu tu. Asbab mengandung tu pun minum efferty. Alhamdulillah dah mengandung saya teruskan dgn susu step kedua, efferty mama. Try n error jugak nak minum susu ni, ada org takleh telan, ada org serasi dgn dia.

Saya try calla perisa coklat, muntah. Mungkin tak sesuai dgn saya. Susu lazz kambing yg ori pun saya tak boleh telan sebab bau hamis kambing. So sampai skrang saya minum susu marigold hl tu jee 😂

sy jenis yg x boleh langsung minum susu dpd sebelum pregnant lagi. dh pregnant ni, try lah calla perisa coklat, boleh masuk. perisa lain tak boleh masuk. hari tu check hb oke sgt.

Setakat ni minum calla milk semua perisa sedap je. Tak ada rasa hamis ke. Siapa peminat coffee, serious coffee dia sedap! Manis je tp bukan manis gula. Dia tak ada gula tp madu.

tak pasti. saya ingat nak try minum susu brand Lazz sebab kakak saya rekomen. Dia kata hb ok anak dia tak kuning tak ada masalah.

calla milk rasa mcm minum aiskrim cair.. kalau sy , sy x blh minum.. sy muntah semula haha skrg sy blh telan milo je

Tengok senarai kandungan dan nutrition fact. Jika tinggi gula , tiada keperluan

sy pun teringin nak cuba cuma belum beli je lg 😅😅

sy minum Al manna. tak manis dan tak hamis.

Saya minum Susu kambing hiraq platinum..