tengkurapkan bayi

Bunda boleh gk sih baby umur 2 bln 27 hari d tengkurapkan . Soalnya ad yg bilang gk boleh kasian baby nya

35 Các câu trả lời

Boleh bund... Itu termasuk stimulasi buat dd ga usah lama² 3-5menit aja cukup

Malah bagus bun tummy time itu namanya... Banyak manfaatnya tp jgn lama2 bun

Saya dr 4 hari udh ditengkurapin bun hehe asal ya sering2 diperhatikan

Boleh bun, tummy time namanya bun, sejak newborn juga boleh kok bun

bole bun tummy time itu penting asalkn dipantau n jgn terlalu lma"

Boleh bun tp jangan lama2. Buat melatih otot leher bagus kok

Boleh bunda, asal jangan ditinggal masak aja sama bunda 😁

Boleh malah hrs distimulasi utk tummy time tapi jgn lama2

Boleh, asal dijaga bund jngn smpe klamaan tengkurepnya

Boleh sebentar aja sambil dijaga jangan ditinggal lho