pusar sakit

bunda, uk saya masuk 22 minggu.. ko pusar saya dr kmrn kdg terasa sakit ya? normal atw ga ya?

6 Các câu trả lời

Normal ko bun dlu aku jga gtu.. Pake daun jarak cina trus di ksih mnyak kyu putih alhamdulillah lngsung reda

Normal ko bun dlu aku jga gtu.. Pakai daun jarak kasi minyak kayu putih taro di pusar alhamdulillah lngsung reda

5y trước

okee.. makasih bun

Kayak ketarik geli gtu ya bund 🤭 normal bund... Si dedeg itu mungkin lg pegang" tali pusatnya

Aku juga gitu bund,hamil 22 minggu pusar terasa sakit dari dalam...

Normal bunda

kaya ketarik ya bun

5y trước

saya jg gtu bun .. mngkn krna rahim membesar makanya kaya ketarik bun

normal bun

Konsulkan

normal