bayi

bunda.. mau tanya anak saya umur 2 bulan. semenjak lahir cuma seminggu dibedong dan udah gk mau lagi dibedong.. yg saya mau tanyakan mitos atau fakta anak tidak dibedong kaki nya akan leter O ???

236 Các câu trả lời

Bayiku dbedong ga ada seminggu bund, kalo dibedong malah nangis soalnya dia ngulet terus.. Kalo dibedong sesek n panas.. Akhirnya g pernah dbedong lg smp skg 3 bulan.. Kaki bayi mmg blm lurus smp nanti dia udah bisa jalan kalo aku baca2 bund, g usah khawatir..