Hamil muda bolehkah makan kurma muda?

Bun, saya dapet oleh oleh kurma muda .. Apa boleh hamil muda makan kurma muda ? Karna yg saya tau makan kurma muda untuk yg sedang melakukan promil sajah?

1 Trả lời

Boleh dong bun, malah kurma muda itu bagus dikonsumsi slama hamil. Yg untuk promil itu buah zuriat bun.

5y trước

Oh boleh ya bun 😁 iya saya baca baca kurma muda sama buah zuriat bagus buat promil .. Mangkannya pas saya di kasih oleh oleh kurma muda saya agak ragu 😅 makasih bun infonya 😇