mpasi

Bun bolehkah bayi yg bru mpasi prtma dikasih buah pepaya

9 Các câu trả lời

Sebagai snack boleh. Tapi sebagai makanan utama, jangan Bun. Buat makanan utama, kasih menu 4 kuadran ya biar kebutuhan nutrisinya terpenuhi.

Bukan makanan utama ya, buah hanya snack. Kaya kita juga ga cukup kalo cuma makan buah.

Boleh tp hanya untuk selingan / snack aja .. Makanan utama tetep yg lengkap ya bun

boleh Bun, tp hanya untuk makanan selingan dan bukan dijadikan makanan utama.

klu sebagai snack/selingan bole bun. tapi makanan utama tetap menu lengkap y

ya boleh tp buah²an bkn makanan utama alias buat selingan aja

boleh buat camilan , kalo menu utama nyaa menu lengkap .

buah sbg selingan

Boleh