keripik pisang

Bun boleh ga lagi hamil muda makan keripik pisang?

39 Các câu trả lời

Boleh dong , apalagi kalo belinya ke pedagang yg langsung jd gapake pengawet sama bahan yg aneh2. Lebih alami daripada snack2 kemasan.

Bun boleh ga hamil minum air putih? 🤣 Bun boleh ga hamil makan nasi? Bun boleh ga hamil makan ini makan itu? 🤣

5y trước

😂😂😂😂

boleh asal punya sendiri..gak minta punya temen. culametan met met

5y trước

😂😂😂

Orang hamil ngak ada pantangannya bund.. asal jangan berlebihan.

Boleh bund, tapi makannya jangan terlalu banyak, sewajarnya saja

Tuman .... Kaya begini aja di tanyain 😂

Kalo keripik baja yg gag boleh Bun.. nanti gigi nya copot

5y trước

Ngakak saya bun 😁

"Bun bolwh ga lagi hamil muda makan nasi putih?"

5y trước

Hahaha

Bun boleh ga lagi hamil minum aer kobokan??

5y trước

Vitamin anti mual ya bun🤣