deket kucing

bun bener gk sih klo lgi hamil gk boleh dket² kucing

8 Các câu trả lời

Ga juga tuh. Saya malah ada 7 kucing dirumah. Sering pegang, ada juga yg sukanya tidur bareng. Yg penting kebersihan dan kesehatannya terjaga. Rutin vaksin, grooming ke salon 2 minggu sekali, makannya ga sembarangan, ga main keluar rumah sama sekali, dan minta tolong org lain yg bersihin litter boxnya.

kalo kucing liar sih gaboleh bun, kotor soalnya. tp kalo emang punya kucing peliharaan yg keurus bgt di rumah ya gapapa. paling pastikan dia sehat dan bersih, sm jangan bersihin kotorannya sendiri

Deket gpp mom. Kalau bersihin kotoran kucing baru resiko toksonya lebih besar

Boleh asal kucing nya bersihan, dan yg ga boleh bersihin kotoran nya.

ga boleh pegang eek dan beresin liter box sama kandangnya bun

ya deket2 ky cuma sebelahan asal ga dusel2 mah gpp bun.

Yang gak boleh bersihin pup kucing nya Bun.

boleh asal pastiin. kebersihannha