Tidur di bedong

Bun anakku dua bulan skrg kalau tdur mesti dibedong biar nyenyak soalnya kdg tidurnya ke ganggu kakaknya kalau gk di bedong. Apa gpp ya bun?

Tidur di bedong
4 Các câu trả lời

Sama bgt kaya anak ku. Usia nya 2 bulan bun. Klo tidur gelisah kaget2an jadi harus di bedong biar tidur nya nyenyakk. Kasian klo ga di bedong tidur nya cma sebentar🤧

gapapa bunda, bayi saya jg sering kagetan makanya kadang tdrnya dibedong meski sebentar dan minta dilepas

Gpp kok bun, aku kmrn jg begitu, tp lama kelamaan jadi nyenyk walaupun gk pkek bedong

gapapa asal jgn terlalu ketat aj bun