bedong bayi

Bun anak saya umur 2minggu selama ini sy jarang bgt membedong cm di minggu pertama itu pun dibedongin orang kalo saya malah hampir ga pernah karna cuacanya panas bgt nt tambah gerah kalo dia dibedong. Nah orang2 sekitar pada maksa suruh bedong biar kakinya lurus. Emg iya ya bun ngaruh gt buat kaki lurus bukannya bayi nanti lurus sendiri kakinya sepengetahuan saya

2 Các câu trả lời

Ga ngaruh bun, anjuran dokter emang ga usah di bedong klo anak nya ga kedinginan mah

Engga bun