ngidam

Bun kalo orang hamil boleh makan ceker ayam ga yah ?? Hehe kepengen makan ceker

17 Các câu trả lời

hajar ajh bun gk pp bumil boleh mkn apa ajh.. gk ada pantangan.. asal jngan berlebihan ajh

Boleh,, semua makanan boleh dimakan asal dalam porsi wajar dan ga berlebihan.

Kurangkan bunda ya,ceker ayam mengandung lemak jenuh dan kolesterol tggi.

boleh tp jangan kebanyakan ya bun, sesuatu yg berlebihan juga ngga baik

Boleh ko... asal jgn kebanyakan aja dan ngolahnya mesti bersih & matang

Boleh asal terjamin kebersihannya. Lebih baik masak sendiri sih.

Terimakasih para bunda atas jawabannya 😍🤗

Boleh, masak sendiri aja biar tau kebersihannya

Boleh secukupnya dan terjaga kualitas bahannya

boleh aku suka bikin ceker pedes 😂