Alhamdulillah... Rezeki genap 5 tahun kahwin 5 tahun ttc first baby... 🥰

Bulan puasa period delay 3 hari...saja test upt sebab hari2 nak berbuka dgn bihun goreng merah... Tapi taknak beli... Nak mkn yg buat sendiri punya... Lain mcm ngidamnyeee... Patut la org dlm suka bihun... 😂😂😂😂 Gambar 1 tu delay 3 ari... Yg gambar 2 tu selang 3 ari... Makin terang... Alhamdulillah.. saya doakan yg ttc insyallah akan dapat berita baik mcmni gak dlm tahun ni... 😘

Alhamdulillah... Rezeki genap 5 tahun kahwin 5 tahun ttc first baby... 🥰
11 Các câu trả lời

Alhamdullilah tahniah dear, take care jaga kesihatan baik2 nanti dah boleh buka buku pink

1y trước

tq... 🥰

alhamdulillah tahniah sis jaga kandungan elok2 jaga pemakanan jgk ya

1y trước

tq... 🥰

aaminn.. tahniah sis! moga lepas ni turn sye pula. 🥰

Alhamdulillah, rezki ramadhan ni..jaga diri & baby ya

1y trước

tq doakan saya... 🥰

alhamdulillah tahniah mom,take care u & baby🥰

1y trước

tq... 😘

Alhamdulillah. Tahniah sis. Take care. 💕

1y trước

tq... doakan saya... 😘

Alhamdulillah.. Tahniah.. Take care

1y trước

tq... doakan saya... 🥰

Alhamdulillah tahniah puan

wah.. Tanniah .😍😍

tahniah

1y trước

☺️.. tq