Keputihan

Bulan ni saya lewat ovulation.date 29 keluar lendir putih telur tapi tak berbau sampai lah harini 3/3 masih lagi ada lendir tu.4 hari lah saya alami lendir putih telur ni.tak gatal dan tak berbau cuma saya takut je ade ke lewat ovulasi jugak?tak bahaya ke

2 Các câu trả lời

Boleh sy tahu keputusannya mcmna? Period @ pregnant? Sbb sy skrg ni pn lewat ovulation.. Lendir putih telur pn dh hampir smggu sy alami.. Sblm ni x prnah kluar lendir putih telur lama mcm ni..

Itu hari period ada macam on off tak? Warna darah macam mana like usually or what?

5y trước

Wc dear aaminn insha'Allah tq