Lewat ovulasi

First period 2/2 smpai 10/2.lagi nak 3 hari period balik tapi cd28 cd29 cd30 dan cd31 slalu je kluar lendir mcm putih telur tu tak berbau.takkan la ovulasi saya lewat mcmni.apakah tanda2 ini?

Lewat ovulasi
3 Các câu trả lời

Saya pun keluar lendir baru2 ni CD31..sama Macam sis jgk breast sakit tapi xteruk sgt..Waktu cd 28-Cd31 sis ada bersama Suami x?bnyknye Saya tanya..hihi..

4y trước

ooo gitu hehe..

Macam sy ovulation lambat jugak sis. Tapi sy tak check opk pun. Cuma period lewat sebulan baru upt positif. Nanti try laa check upt kalau period delay.

5y trước

Takpe nanti tggu lagi seminggu dua check lagi. Kalau still takde, refer doc ye sis. Kadang2 sbb hormon terganggu.

sis dah pregnant ke?

4y trước

Saya ingat kan sis terus pregnant Masa keluar lendir putih tu hehe