lendir coklat

bulan lepas sy lewat period smggu... lps sy dtg period 3hari tp sdikit shje... buln ni sy lewat period 9hari... dn ad bercakkn sdkit wrna coklat.... test utp mse lewat period 5hari mcm nmpk samar sgtttttt dnn ta yakin tu ngtive..... dn skrg hri ke9 blum test lg.... ad spe2 pglaman mcm ni? na test skli lg takut kcewa lg... #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

klau mula2 memang samar2. sebab hcg dlm badan rendah lagi . esok sis Cuba buat UPT lagi. klau makin pekat, insya Allah sis pregnant tu.