Hi mommy saya nak Tanya kalau kali pertama nak buat buku pink , apa dokumen yang perlu kita bawa ya

Buku pink

5 Các câu trả lời

Sy dia suruh bwk sijil nikah, bil api paling latest & ic asben and wife (photostat) Smpi sana dowg xcheck pun 😂 Dowg suruh isi buku pink sendri n tny dh 😅 Xtgk pun brg2 tue 😂

i/c ja kalau buka buku pink di klinik kerajaan, dan alamat rumah lain dari ic, mungkin kena bawak bil air/elektrik sebab kk nak pastikan alamat rumah tu

1y trước

Okay Sis terima kasih

Depends kk. Masa book appointment tu tanya skali nurse tu nak kena bawa ape . Kk tempat saya bawa ic je ckup.

1y trước

Okay Sis tq

Kena call tanya. Saya kena bawa scan baby, copy sijil nikah, copy ic laki bini dgn bil letrik/air

1y trước

Terima kasih okay

sy pulak kena bwk gmbar scan baby dan sijil nikah utk buat buku pink

1y trước

Okay Sis ☺️