Buku pink buku pink

Buku pink kne buka masa minggu ke berapa?

20 Các câu trả lời

Klau nk senang after scan la..lpas tu boleh bwak gmbr scan tu utk inform kt klinik yg kita confirm preggy n buat appointment bukak buku pink..

Skrg kne call klinik n die akan set date untuk app..die akan tgk depends on ur passed period date

Dpt tahu pregnant 5weeks.. Tp bukak buku 12weeks..sbb kene appointment dlu kat kk..

Saya minggu ke 13 baru buka maklumlah masa pkp semua pakai temujanji.. 😊 😊

3y trước

Pergi klinik ambik no whtssp biasa dia bagi temujanji dulu sebelum dtg buat buku pink.. 😊 😊 😊 Maklumlah sekarang Musim Covid..

sya 8weeks.. tpi sis kena call kkia dlu ... nanti dorg bgthu bila boleh dtg .

nurse bg tau sblm 20w..tp lg awal lg baik.Kena call kk dulu utk buat appmnt

Call kk dulu tnya...Saya kena bukak awal sebb obersity..minggu ke 4da kena bukak

3y trước

Lagi saya kandungan pertama Dan obesity...tu kena bukak buku cepat..

Saya buka buku masa minggu ke 12, jgn lupa bawa ic, kad nikah & bil rumah.

normally 8mgu & ke atas. kena call kk dulu utk dptkan tarikh booking.

3y trước

tq ntk info 😊

Sya mggu 12..sbb buat appointment dulu