tolong saya

Buku pink di muka depan due date saya 03/12/2019 Di scan pula tarikh lain 20/12/2019 Saya kompius tarikh mana yg betul ya.. Sbb nurse walau apa pun ikut yg tarikh depan je

2 Các câu trả lời

Tarikh due kita sm..3/12/19 yg tulis dpn bku pink...tp kalo tarikh scan 27/11/19...ini anak kdua sy..dlu masa anak pertama sy bsalin ikut due scan..ada jg kwn2 kata due msa scan ni bacaan tepat 😅 mungkin jg kbetulan kan..

Sllu ikut tarikh due yg scan tu. Tpi ada yg tepat ada jga yg tk tepat sbnarnya