Gbs positif Dah 37minggu,keputihan makin banyak keluar,warna kuning2 .

Bukan tanda2 nak bersalin kan? Saya risau juga ni. Siapa ada pengalaman mcm ni boleh share tak

2 Các câu trả lời

Saya pun sama gbs positif, haritu doktor bg ubat insert mmg stop keputihan, tiba2 masuk 36 weeks keputihan byk warna kuning cair. Pi PAC sbb ingat ketuban leaking sbb kalini keputihan dia watery sikit and takgatal langsung tp doktor check bukan ketuban. Dia kata normal kadang mmg ada org jenis keputihan mcm tu time pregnant.

2mo trước

Sis dpt ubat ape ? Sbb saya dpt yg normal lupa nama dgn gynaflor. Kena pakai 6 hari berterusan.

doktor xde bagi ubat ke?

2mo trước

Ada bg haritu ubat masuk ikut bwh 2 biji .