bleeding on second trimester

bukan fresh blood tp mcm brownish spotting macam tu. xpenuh pun 1 pantiliner.. biasa spotting early pregnancy.. tapi terjdi masa 14 weeks. normal ke tu? anyone ada pengalaman yang sma. second pregnancy, yg first miscarriage..

1 Trả lời

Sy tgh alami skrg sis.. Masih tgu keputusan doktor.. Harap2 xde apa la trimester ke dua dh ni.

2y trước

Nak tanya , sis ok ke lepas jd mcmtu ? Saya 2nd tris 18weeks . Ade keluar coklat tp tk byk