38 minggu 2 hari

Bukaan dah 2cm. Tolong doakan supaya bukaan saya cepat. Dokotr arahkan saya balik sampai tunggu tanda lendir berdarah atau air ketuban. Harap2 harini atau esok la lendir berdarah tu keluar. Tak sabar nak jumpa baby. Hari-hari risau baby okay ke tak. Doakan saya ye. #firstmom

15 Các câu trả lời

saya pon 38week😊 tggu jgk bila tanda tanda nk bersalin ni keluar. tak sabar nk jmpe ank pertama yg berada dlm rahim sendiri😃 #betomom #firstbaby

4y trước

bersabar jela ibu ibu sekalian.. baby seronok lagi dok dlm perut ibu ibu😄

banyakkan jalan tau.. kalau larat bersama dgn suami.. moga semuanya selamat 😊 insya Allah aamiin..

alhamdulillah saya dah bersalin 38 minggu 1 hari pada 19/11/20... alhamdulillah,dah hari ke 13...

Aaamiin. Sy 38 week juga. Semoga kita semua selamat melahirkan baby yg comel2. 😊

mcmana tahu ada bukaan ? sedangkan lendir berdarah & air ketuban belum keluar lagi ?

4y trước

sya 38 w 1 Hari .. anak kedua .. perut mengeras . tunggu tanda2x seterusnya ..huhu ..neves wlupun ne anak kedua

sama minggu tapi tak ada tnda nak bersalin lagi..seronok duduk kat rahim ibu..

sama lah. 38week. td cek 2cm. berapa Lama ya ambil masa untuk bukaan bukak..

Saya lahir kn ank2 semua masa 38 mnggu kndungan

semoga dipermudahkan sis hospital mana sis..

hospital dekat jeke sis dgn rumah?