Hamil 6 minggu tp slight spotting darah lendir selama 4 hari.. normal ke tu?

Buka buku pink awal 5 mggu sebab ada risiko darah tinggi.. ada bagitahu nurse slight spotting darah lendir .. dikatakan normal mgkin implantation.. tp klau 4 hari bterusan.. logik ke tanda implantation mcm tu.. 5 kali mgandung.. ini kali ke 6 mgandung.. kali pertama juga benda ni jadi.. ada tak sama keadaan mcm saya ni?..#bantujawab

2 Các câu trả lời

tak normal.. berterusan pula tu, dah 4 hari.. Terus ke emergency ye..

xnormal kalau ikutkan..