Alhamdulillah

Buat kali pertama sy merasai pergerakan baby dlm perut...??? Indahnya ciptaan illahi... #18weeks3days #1st baby

17 Các câu trả lời

Alhamdulillah sis tahniah 😘 sy pun da rasa gerakkan baby. Paling rasa bila kita tgh baring waktu malam, mcm ada ketukkan gittu hehe lepastu focus betul2 dkt perut tgok mcm ada beralun2 😆 #18weeks1day 🤗 #firstbaby

5y trước

Hehe take care too sis 🤗❤️

Tahniahhh. Sama la mcm saya. Masa mula mula tu tak sabar nak rasa tendangan. Skrg bila dia aktif sangat rasa tak selesa pulak. Tidur pun kena terganggu 😂

5y trước

Hehehe... Kan...btol..xsabar dr minggu tggu ke minggu nk merasai tndangan tu...

Tahniah... Now 20w.. tapi scan 21w.. awal pagi Masa drive dia gerak ... time keja Makin lasak .. time tido .. gerak slow. & Maybe nak tido sama... 😍

5y trước

Trima kseh..wahhh..seronok dgar pengalaman org pasal prgerakan baby ni .. hehe.. msa mommy kerja dia pon tgh kerja jgk lah dlm perot tu..sbb tu aktif..hehee😬

Alhmdulillah tahniah sis, semoga baby dengan sis selamat selamat, dan kita semua dilindungi Allah selalu.. Amin3 ya robbalalamin

5y trước

Alhmdllh...aminnn.... Ya robb... Take care mommy..

Sama kita... tp cuma nk tnya.. rs bby bergerak tu mcm mn yea? Mgkin sy tak perasan bby gerak...

5y trước

Haah 1st bby...

Pengalaman paling bermakna buat bakal mommy...tahniah...hayatilah detik2 tu..😍😍💓💓

5y trước

Ehhe terima kaseh sis.... Syukur sgt2.. lpas brsalin dh xdapat nk merasai pergerakan dlm perut lg dh kcuali lapar perut bunyik hehe 😬😬

Alhamdulillah... Tahniah sis... Ya Allah xsabarnya nak tunggu giliran serinna pula 😍💕

5y trước

Alhamdulillah hr ni baru 6W 1D awk...1 st baby... 🥰

Tahniah sis.sama la kita saya pun rasa masa 18w now dah 19w .baby selalu aktif mlm😍

5y trước

Hehe sama la kita. Saya due 8/11 😄

alhamdulillah. nanti dah besar kuat sikit rasa tendangannya haha

5y trước

Hahaha apa la agknya dia dok buat dlm tu ya... Mcm stiap masa nk scan tgk.. hehe 😬😬

wahh bestnya...sy x sabar nak rase jugak...skrng baru 15w

5y trước

Hehe...x lama dh tu awak akan merasainya..jaga kesihatan diri ngn baby baik2 ya