Positif mgndung ke

Buat dua kli check

Positif mgndung ke
29 Các câu trả lời

Insyaallah positif sbb terang dah kat strip tu. Kalau xyakin, beli kt watson RM5 tu. Mcm sy guna 3-4 brand utk confirmkan double line tu.

4y trước

Ye kee ok baik baikk

Tahniah 😍 sy suka cek guna upt strip tu sangat sensitif dan line akan naik cepat +pekat. 3-5 hari cek lagi. Mesti dah pekat

4y trước

Stick tu yee okok. Hihie terima kasih sis alhamdulilahh

alhamdulillah .. jaga kandungan baik baik 🙂🙂 .. doakan saya emielda Cepat Hamil yea 🤗

u beli upt tu dalam kotak kosong takde tulis ape-ii ke ?

4y trước

Kan agak nye laa . Hahaha . Tk apa laa . Terima kasih awk .🤭☺️

Knp klu buat dua kli cek upt...resurt dia ape sis

4y trước

Klu mcm tu mksudnya ape sis klu 1 terang 1 kabur..

tahniah sis. doakan fariza dikurniakan anak

4y trước

Semoga Allah kurniakan fariza dan helmi rezeki anak pada tahun ini.aaaminnnn ya Mujib

Dah 2x check.. Dua2 naik double.. Positive

4y trước

Xpe.. Still positive.. Jaga mkn mnum baik2..

Insya allah positif tu sis. Tahniah

4y trước

Wc sis

tahniah... bila last period sis

4y trước

Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻