Berapa banyak anda sanggup berbelanja demi makanan?

👀 Buat apa tu semua petang ni? Jom sambil rehat kita kongsikan sikit pendapat masing-masing😉 Berapa banyak korang sanggup berbelanja demi makanan atau minuman yang sedang viral sekarang ni?💸 Min nak beli kadang fikir 10 kali tak habis lagi, tapi tulah tengok gambar viral macam sedap je kan😆

Berapa banyak anda sanggup berbelanja demi makanan?
9 Các câu trả lời

Depend. Paling mahal setakat ni pun, pernah makan shell'out Rm100 lebih sekali makan untuk 2 orang. Itu pun sebab teringin sangat. Bukan selalu. Dulu, sanggup berbelanja besar dari Rm100 tapi kurang dari rm200 untuk sekali makan (tapi bukan setiap kali makan ye. Jika teringin atau ada special celebration saja) ✌🏻. Sekarang lebih berfikir kepada berjimat cermat dan beli apa yg berbaloi maybe harga yg kurang rm50 untuk 2 orang makan 🤭. Dengan harga Rm100 - rm200 tu patutnya boleh beli makanan berkali2. Bukan sekadar harga untuk sekali makan. #TAPactiveusers

kalau musim PKP ni, order by Grab, kena ikut poket jugak, selalu kurang dari RM 50.. Tp kalau husband nak belanja, kita paw je la kan..😆😆😆

Sy xkesah harga sbb klu dh tingin tu sy nak je..jenis suka makan ni haih mmg x bkira soal mkn la..

Selagi ada duit kahkahkah kalau dngn makanan tak pernah bekira😂

as cheap as i can, as long as i can satisfy my cravings 😋

brpa ja asal tmkn yg mau dimkn 🤣🤣

Ok je. Dah teringin pejam mata je 🙈

Asal kan perut kenyang 🤣

brp ja bla sy ada duit hehe