baby blues

Bu ibu adakah disini yang pernah ngalamin baby blues, penanganannya gimana ya ? Sedih

2 Các câu trả lời

Inimah aku ya: Setiap anak bobo aku ikut bobo Minta adik. Kaka. Sodara atau sahabat main kerumah Ke indomart beli es krim 😂😂😂😂😂 Itu aku bu.. dengan sendirinya baby blues akan hilang. Sama dengan mom shaming lama2 juga ilang sendiri..

5y trước

😀ko aku ngantuk ya bu..

Minta support suami bun. Ini paling berpengaruh di aku. Dan jangan malu minta bantuan sodara untuk bantu jagain baby nya. Jadi kita ga kewalahan sendiri. Semangat yaa bun. Ini pasti segera berlalu kok.

5y trước

Hampir sebulan bun. Tapi semakin lama semakin membaik sampai benar-benar hilang.