hi / assalamualaikum. kenapa najis jadi warna hitam ye?? ada sapa2 pernah alami X?

BTW kandungan dh 25 weeks

1 Trả lời

waalaikumsalam.. tu tndanya penyerapan ubat bgus.. dktor sy ckap klau nk thu bila ubat utk naikkn hb ni di serap elok oleh badan.. kena tgok wrna najis.. klau hitam @ coklat gelap meme penyerapan trbaik.. sbb tu kena pastikn cara mkn ubat tu btul

10mo trước

comelnyaa sis dgn mak😂 boleh bgtau mak dah InsyaAllah lambat lg nk mati huhu.. ubat iron y utk tambah darah tu sis y buat jadi hitam