Apa maksud Minimal fluid in pod

Bru scan usia kandungan 5-6 weeks, scan x nmpk apa lagi, just rahim kembng.. dktr bgi surat untuk take HCG takut kdungn luar rahim.. then dlm surat tu ada dktr taip Minimal fluid in pod, cystic in ovari?. Setakat ini x da sakit perut.. Truma preg sebelum ni da 2 kli kdugn kimia.. perlu ke ke kecemasan klu x da bleeding.

1 Trả lời

google sis.. tak reti nak jelaskan.. 8weeks scan lagi.. ada kantung ada heartbeat.. kalau ada bleeding pergi hospital.. jangan tangguh2.. tak ada bleeding, kandungan awak ok..

1y trước

baik sis, google pun x paham