First mom ingin tahu

Bru scan dktor ckp kndugan bru dlm 5minggu tpi dktor ckp fibroid dlm 3cm .. dktor ckp nk tggu kandungan besarr sikit nk tgk Macam mana..Macam mana nk atasi ya... Ada siapa tahu...sy masih dlm keadaan takut ..#firstmom #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

Sy ada fibroid juga before pregnant around 3cm juga, lepas pregnant masuk week8 tu dh hilang sendiri. Nti tunggu je mcm doctor ckp, tgk balik mcm mna. Slalunya bila pregnant fibroid tu akan mengecil

4mo trước

Klu sy, sy kna suru elak pngambilan soya, tempeh taufu smua tu.. tp sy msih ada mkn juga cuma kuantiti sikit.. sy x byk fikir sgt.. masa first time tau ada fibroid tu 1.3cm je tp bila sy start pantang btl mkn mnum naik laju ke 3cm.. so sy abaikn je, x fikir byk x nk stress2.. doa je byk2 sis