Salam mom...blh share x brg ap yg perlu shj untuk bby berpantang

Brg untuk g hospital dh siap cma brg untuk berpantang je blom ad lgi brg klo blh mommy tolong share brg ap yg perlu saja untuk guna untuk baby dan ibu...sbb slma pregnant suami kluar oution 40 hri jdi suami bg duit cukup untuk mkn sj bila dh blik suami xkja dn xdk duit skrg bru mula kja tpi masih simpan due dh dkt tolong mommy nk thu ap yg penting sj

3 Các câu trả lời

Kalau saya sis, untuk ibu yang penting maternity pad atau overnight pad. Untuk baby, pakaian baby dengan pampers.

boleh try set bajet ummi alya tu (dalam tu ada dah param, pilis, sabun herba, jamu, minyak telon utk baby)

utk ibu sabun herba, krim panas, bengkung, stokin. bby just minyak telon saja.

10mo trước

bju baby sy adla dlm 8 helai bedung barut..napkin pampers itu je yg tersedia klo brg ibu stoking baju kain batik bengkung dgn barang pantang tu xdk lgi..