Boleh tnya apa benda penting perlu dibawa ke labour room selain pad, bedung baby

Brg labour room#firstbaby

3 Các câu trả lời

klu kerajaan...bawak baju sepasang, bedung-1, pampers-1, sarung tgn dan kaki-1 ni utk bawak masuk dlm labour room ...packing asing siap²...ni utk baby....utk ibu xperlu bawak apa² masuk labour room tu....nanti misi bagi pakai pad hospital lepas bersalin....lepas dh masuk wad baru laa pakai yg pad kita bawak sndiri

kalau kerajaan, utk baby bawak baju, bedung, barut(optional), selimut pad xbawa pun xpe,nnti dipakaikn yg bertali tu 🤭 ni pengalaman sy la

Hospital swasta atau kerajaan?