Bila waktu paling sesuai nak beli breast pump?

9 Các câu trả lời

Beli seblm due ,,, dlu anak first x beli konon nk direct feed, tp bby kena tahan sbb jaudice ,, nurse smpi ajar manual guna tgn 😂 better beli before bersalin .. Ada satu kedai pumponthego ,, ble try ikut size breast kita sblm beli

Saya beli awal2 lagi breast pump, sebab takut baby tak boleh nak habiskan susu, at least kita pump and simpan dalam fridge untuk dia minum seterusnya.. sebab nanti sakit kalau tak keluarkan susu, saya now 33 weeks

8 bulan da blh beli....sy bli jugok suplement Mamom dan vital mom untuk tmbh susu bdan.. tp di usia kndungan 8bln bru blh consume 1 biji shari slpas berslin bru ambik 2 biji

Sy beli yg manual pump sebelum due,backup incase anak kne msuk ward shj. Kalau electric pump boleh beli kemudian kalau anak susah nk latch

Saya beli standby yg manual dulu untuk bawa ke hospital nanti. Kalau ada keperluan nanti beli yg electrk lepas bersalin.

better sebelum due , sbb kita taktau masa lepas bersalin nanti mcm mana . so standby sesiap

beli sebelum bersalin lg, sbb standby tkut baby warded/jaundice kena pump

Saya dh beli dah. Beli dkat pumponthego bleh test dlu sblum beli

I dah beli siap2. Standby awal