Susu badan

Hi mommy's. Nak mintak pendapat. Anak Saya 2bulan 22 Hari. I terpaksa stop Susu badan lepas Satu Bulan. Tapi skrg Susu bdn dah stop. So MCM mane yer utk dpt balik.. pls helppp Rasa bersalah pula kat baby...

3 Các câu trả lời

Susu kalau dah stop, nanti akan kering. Tp tak terlambat lg kot, Cuba buat urutan kat bahu, ketiak dan breast, picit breast guna teknik marmet dan cuba bg baby hisap tgk

cuba susu kan je baby direect. mcm sy dlu cmtu je alhamdulillah susu banyak smula.

7mo trước

ok thanks sis

Kenapa ye stop bf ? Sebab awk kerja ye ?

7mo trước

nope dear. I have personal things that's why stop